Vacature: Customer Support Specialist

Om onze dienstverlening verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een Customer Support Specialist. Ben jij een teamplayer en klantgericht? Dan zijn we op zoek naar jou.  

Wij beschouwen Yoobi als de beste én meest uitgebreide oplossing in de markt. Om dit verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een gedreven Customer Care medewerker / Customer Support Specialist, die onze klanten kan ondersteunen. Jij pakt zelfstandig ingekomen meldingen op, geeft uitleg via e-mail, telefonisch of via schermdeling en adviseert gebruikers over Yoobi. 

Bekijk hier de volledige vacature

 


Ps: geen acquisitie a.u.b

Bekijk ook

Customer Support Specialist

Customer Support Specialist

In deze uitdagende functie los jij supportverzoeken op een professionele en klantvriendelijke wijze op. Jij ontwikkelt jezelf tot Support Specialist van Yoobi en kan vragen over urenregistratie, verlof, planning, crm en facturering beantwoorden en op een nette manier afhandelen.

Lees Meer

Software Tester

Software Tester

In de rol als Software Tester / Test  Engineer richt jij je op het voorkomen van foutmeldingen en zorg je voor de beste gebruikerservaring voor onze klanten. Door de voortdurende ontwikkeling van Yoobi en de groei van onze organisatie bieden we je de ruimte om veel te leren en je vaardigheden zelfstandig uit te bouwen.   

 

Lees Meer

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"  • Analyse
  • Ontwerp
  • Software
  • Support