e-dynamics B.V. wordt Yoobi

e-dynamics B.V. is afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in software voor urenregistratie, verlof-  en onkostenregistratie. Inmiddels is ook facturatie en CRM een van de onderdelen van onze software.  

Wij beschouwen Yoobi als de beste én meest uitgebreide oplossing in de markt. Er zijn veel eindgebruikers bijgekomen en de applicatie wordt door sommige gebruikers een groot deel van de dag gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld project managers, controllers, planners of afdelingsmanagers.

Omdat het aantal Yoobi klanten fors is toegenomen heeft de directie besloten om de focus volledig op Yoobi te leggen. Een naamsverandering kan daarom niet uitblijven. 

Gebruikers van mijnuren Online producten zullen in de komende periode actief benaderd worden voor een overgang naar de Yoobi software. De andere producten en (maatwerk)ontwikkel projecten zijn inmiddels gestopt.

 

 

Bekijk ook

Customer Support Specialist

Customer Support Specialist

In deze uitdagende functie los jij supportverzoeken op een professionele en klantvriendelijke wijze op. Jij ontwikkelt jezelf tot Support Specialist van Yoobi en kan vragen over urenregistratie, verlof, planning, crm en facturering beantwoorden en op een nette manier afhandelen.

Lees Meer

Software Tester

Software Tester

In de rol als Software Tester / Test  Engineer richt jij je op het voorkomen van foutmeldingen en zorg je voor de beste gebruikerservaring voor onze klanten. Door de voortdurende ontwikkeling van Yoobi en de groei van onze organisatie bieden we je de ruimte om veel te leren en je vaardigheden zelfstandig uit te bouwen.   

 

Lees Meer

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"  • Analyse
  • Ontwerp
  • Software
  • Support