Weblog

Met onderstaande blogs houden wij u op de hoogte van technische- of productontwikkelingen. Indien u specifiek iets wilt weten neem dan contact met ons op.

Guerrillamarketing: krijtlogo's

Guerrillamarketing: krijtlogo's

01.07.2010

Met het nieuws dat de Giro Italië en de Tour de France door Spijkenisse kwamen, ontstond al snel het idee om de route te voorzien van wat krijt reclame. Voor een mal haalden we bij de tapijthandel om de hoek een paar meter zeil en met behulp van de beamer konden we het 'mijnuren Online' logo tekenen en uitsnijden. Gisteren besloten we spontaan tot een spontane guerrilla-actie.

Lees Meer

mijnuren Online Timer

mijnuren Online Timer

13.06.2010
0

Vanaf juni 2010 is de mijnuren Online Timer beschikbaar. De Timer is een desktop applicatie die lokaal op de pc wordt geïnstalleerd en waarmee op de seconde precies kan worden bijgehouden hoeveel tijd ergens aan is besteed. Simpel door de timer te starten, pauzeren en te stoppen.

Lees Meer

Tafelvoetbal

28.05.2010

Na flink wat kluswerk is het zover....

Lees Meer

Nieuwe inrichting kantoor

Nieuwe inrichting kantoor

02.05.2010

Af en toe moet er wat getest worden om een meer efficiente indeling te krijgen.

Lees Meer

HTML5 met Canvas maakt gebruikt Flash overbodig?

20.04.2010

De strijd tussen de bekende webbrowsers duurt voort! De vijf grote browsers Internet Explorer, Opera, Firefox, Chrome en Safari doen er alles aan om in de gunst van de gebruiker te komen. De ene na de andere zet groots in op het nieuwe HTML5, de nog niet eens tot standaard uitgeroepen toekomstige versie van HTML.

Lees Meer

Meer resultaten:

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"