Weblog

Met onderstaande blogs houden wij u op de hoogte van technische- of productontwikkelingen. Indien u specifiek iets wilt weten neem dan contact met ons op.

IBS Groep Raadgevende Ingenieurs online

IBS Groep Raadgevende Ingenieurs online

23.08.2010

Afgelopen week is de vernieuwde website van IBS Groep, Raadgevende ingenieurs, live gegaan.

Lees Meer

Duaal traject HBO Informatica

Duaal traject HBO Informatica

28.07.2010

Na anderhalf jaar de hbo opleiding informatica gevolgd te hebben, aan de Hogeschool Rotterdam, heb ik gekozen om de opleiding duaal af te maken. Ik heb hiervoor gekozen omdat dit naar mijn idee meer kennis oplevert.

Lees Meer

Afstuderen bij e-dynamics

Afstuderen bij e-dynamics

26.07.2010

Na een aantal jaar voltijd Bedrijfskundige Informatica (BI) gestudeerd te hebben werd het tijd om dit af te ronden met een afstudeer stage. Via de website van de Hogeschool Rotterdam kwam ik een interessante afstudeeropdracht tegen van het bedrijf e-dynamics B.V.

Lees Meer

Guerrillamarketing: krijtlogo's

Guerrillamarketing: krijtlogo's

01.07.2010

Met het nieuws dat de Giro Italië en de Tour de France door Spijkenisse kwamen, ontstond al snel het idee om de route te voorzien van wat krijt reclame. Voor een mal haalden we bij de tapijthandel om de hoek een paar meter zeil en met behulp van de beamer konden we het 'mijnuren Online' logo tekenen en uitsnijden. Gisteren besloten we spontaan tot een spontane guerrilla-actie.

Lees Meer

mijnuren Online Timer

mijnuren Online Timer

13.06.2010
0

Vanaf juni 2010 is de mijnuren Online Timer beschikbaar. De Timer is een desktop applicatie die lokaal op de pc wordt geïnstalleerd en waarmee op de seconde precies kan worden bijgehouden hoeveel tijd ergens aan is besteed. Simpel door de timer te starten, pauzeren en te stoppen.

Lees Meer

Meer resultaten:

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"