3Dimerce clientWeb

3Dimerce BV

Meer over dit project?

3Dimerce, marktleider in 3D modellen en ‘image synergy’, heeft e-dynamics B.V. geselecteerd als leverancier van een maatwerp ERP systeem en Customer portal.

Voor 3Dimerce hebben wij een uitgebreide functionele analyse gemaakt van de eisen en wensen voor het nieuw te bouwen ClientWeb. Het ClientWeb is een zeer uitgebreid enterprise resource planning systeem met geïntegreerd customer portal. Op basis van dit ontwerp heeft 3Dimerce besloten de realisatie en hosting van dit platform volledig door e-dynamics B.V. te laten verzorgen.

Veel internationale klanten van 3Dimerce willen de inkoop processen centraal managen. Met het ClientWeb is dit mogelijk. De customer portal biedt de klanten van 3Dimerce de mogelijkheid nieuwe 3D modellen en images te bestellen. De productie van nieuwe modellen wordt volledig binnen het ERP systeem gepland en opgevolgd.

3Dimerce bestaat sinds 2000 en levert diensten aan Motorola, Vodafone, Bang & Olufsen, Canon, E-plus, T-Mobile, Debitel, Swisscom, A1 mobilkom and BenQ-Siemens

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"  • Analyse
  • Ontwerp
  • Software
  • Support