Bas van der Graaf

Developer

Bas van der Graaf

Dat mag dus niet!

Meer over Bas van der Graaf?

Als senior developer ben ik bij e-dynamics B.V. medeverantwoordelijk voor de technieken en frameworks die wij gebruiken om applicaties te bouwen. Bij het gebruik hiervan begeleid ik de andere developers. Daarnaast draag ik mijn steentje bij aan de meeste maatwerk projecten.

Door de laatste ontwikkelingen goed bij te houden probeer ik ons ontwikkel proces en onze applicaties continu te verbeteren. Snelheid, beheersbaarheid en herbruikbaarheid zijn hierin sleutelwoorden. Bij nieuwe projecten gebruik ik mijn kennis om te bepalen welke middelen het beste ingezet kunnen worden. De samenwerking met mijn collega's hierbij en het overdragen van de kennis is altijd erg prettig.

Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan sport en ontspanning. In de zomer fiets ik met een aantal vrienden regelmatig zo hard mogelijk van Schiedam naar Hoek van Holland. En in de winter probeer ik toch wel minimaal een volle week met mijn snowboard in de sneeuw te staan!

Uitgaan en muziek vormen verder een goede vorm van ontspanning voor me. Natuurlijk het best gecombineerd op festivals zoals Mysteryland en Dance Valley. Daarnaast organiseer ik nog feesten voor de korfbal vereniging waar ik jaren in de selectie heb gespeeld.

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"