Urenregistratie

Meer over urenregistratie?

 

 

Voor ieder bedrijf of project is inzicht in tijdsbesteding en planning van belang. Of dit nu is voor de facturatie, interne vergelijking of voor project controle is, wij hebben de oplossing!.

Wij leveren al geruime tijd urenregistratie, facturatie en planning software. Onze systemen dienen als project urensysteem voor bijvoorbeeld de verantwoording van WBSO¹ of de nodige interne urenverantwoording.

Yoobi, Cloud software is een compleet nieuw gestandaardiseerd platform ontwikkeld met de visie op urenregistratie, verlof, facturatie en projectmanagement in-the-cloud. Yoobi is browseronafhankelijk en wordt voorzien van een mobiele app.

Yoobi is ideaal voor starters en zelfstandigen, online aan te schaffen en direct bruikbaar.

Bezoek de Yoobi productwebsite: www.yoobi.nl

mijnuren Online, dit product is uitermate geschikt voor 'on premise' installaties of voor grotere organisaties die nog niet volledig gebruik maken van de laatste browsertechnologie.

De drie peilers van mijnuren Online.

mijnuren Online biedt mogelijkheden als verlofmodule, online order- en facturatiemodule, monitoren van budgetten en zeer uitgebreide project- planning. Inmiddels maken meer dan 4500 eindgebruikers dagelijks gebruik van mijnuren Online.

Bezoek de mijnuren Online productwebsite: www.mijnuren.nl

¹WBSO is een subsidie voor speur en ontwikkelingswerk

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"