Content management

Content management is het proces van het verzamelen/creëren, het beheren en publiceren én delen van content (=inhoud).
Een content management systeem (CMS) automatiseert dit proces.

In een content management systeem zijn content, vormgeving en structuur van elkaar gescheiden. De vormgeving is voor een groot deel vastgelegd in templates (=sjablonen). Een CMS zorgt ervoor dat content automatisch in de juiste vormgeving en op de juiste locatie in de structuur wordt gepubliceerd.

Actualiteit

De actualiteit van een website of een intranet wordt door het gebruik van een CMS verhoogd doordat iedere geautoriseerde medewerker eenvoudig een bijdrage kan plaatsen. Er is geen afhankelijkheid meet van de beschikbaarheid van een medewerker met kennis van HTML-opmaak codes.

Consistentie

Het gebruik van een CMS zorgt ervoor dat een website consistenter wordt. Dit komt doordat de structuur en de vormgeving van de website grotendeels vastliggen. Medewerkers kunnen niet zo maar de vormgeving aanpassen.

Website, Webwinkel, Portal

Een website of webwinkel ontwikkelen lijkt makkelijk en is vaak iets waar men licht over denkt. Wij doen dat niet. Bij ons wordt het plan voor een website goed doordacht én besproken om de realisatie snel en vlot te laten verlopen. meer

Mura CMS, (Open Source)

e-dynamics B.V. maakt gebruik van open source software voor CMS. Standaard maken wij gebruik van Mura CMS. Daarnaast hebben wij ervaring met Mark, een closed source corporate CMS en huisstijl management systeem.  

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"