Ik heb de zekerheid dat de rapportages zijn opgebouwd uit gecontroleerde uren en cijfers

Meer over mijnuren Online?

Wij  gebruiken mijnuren Online met 25 medewerkers, die veel bij klanten of onderweg zijn. Onze mensen zijn over het hele land verspreid en kunnen op deze manier toch altijd hun uren registreren. 

Wie is Reekx?

Reekx is een adviesbureau en gespecialiseerd in het adviseren van organisaties en detacheren van specialisten op het gebied van het efficiënt managen van informatiestromen. Of het nu gaat om algemeen strategisch informatiemanagement, collectiemanagement, documentaire informatieverzorging, bedrijfsarchief of uw bibliotheek, Reekx analyseert,  adviseert, traint, coacht en implementeert op een breed terrein en levert de juiste (tijdelijke) mensen door detachering en werving & selectie, zodat zaken goed op elkaar blijven aansluiten.

Wij  gebruiken mijnuren Online met 25 medewerkers, die veel bij klanten of onderweg zijn. Onze mensen zijn over het hele land verspreid en kunnen op deze manier toch altijd hun uren registreren. 

Waarom heeft Reekx voor mijnuren Online gekozen?

De mogelijkheid om online uren te kunnen registreren, de redelijke prijsstelling en het feit dat het exact aan onze eisen voldeed waren redenen om voor mijnuren Online te kiezen aldus de heer B. Tans, controller bij Reekx. “De implementatie is uitermate snel en probleemloos verlopen en na een halve dag konden we er mee aan de slag”.

Wat zijn de sterke punten van mijnuren Online?

Ideaal is de functie met automatische e-mailberichten aan medewerkers die hun uren niet volledig of niet op tijd hebben ingevoerd.

Alle door ons gewenste rapportages om onze projecten te bewaken kunnen zo worden opgevraagd. “Doordat we gebruik maken van extern accorderen kan een projectleider of klant zelf zijn uren accorderen. Hierdoor heb ik de zekerheid dat de rapportages zijn opgebouwd uit gecontroleerde uren en cijfers”.

Hoe bevalt mijnuren Online in het dagelijkse gebruik?

Het werkt simpel, duidelijk en zonder problemen en als ik een vraagje heb werd deze altijd snel en duidelijk beantwoord. Het programma is voor iedereen makkelijk te begrijpen en onze medewerkers kunnen er mee werken zonder een aparte instructie.