We hebben gekozen voor mijnuren Online omdat de layout en werking zo overzichtelijk is.

Meer over mijnuren Online?

Na de ‘oefen’ weken is het gebruik van het programma inmiddels routine voor ons. Het snel kunnen maken van diverse project- en medewerkeroverzichten wordt door ons als prettig ervaren. Tevens hebben alle medewerkers zelf inzicht in hun verlofsaldo.

Wie is Ingenieursbureau Land

Ingenieursbureau Land is specialist op het gebied van bodem, milieu en leefomgeving. Wij geven uw projecten handen en voeten en zorgen ervoor dat deze op een verantwoorde manier worden uitgevoerd. Op projectbasis hebben we de afgelopen jaren meer dan duizend kleine, grote en heel grote problemen geanalyseerd, aangepakt en opgelost.

Wat waren de belangrijkste redenen om voor mijnuren Online te kiezen?

Omdat onze organisatie een sterke groei heeft doorgemaakt de afgelopen jaren was het nodig om een urenregistratieprogramma aan te schaffen. Middels een dergelijk programma kunnen eenvoudig nacalculaties worden gemaakt om het resultaat van de diverse projecten vast te kunnen stellen. Deze output kan vervolgens worden gebruikt voor volgende offertes. Na vergelijking van een drietal programma’s is gekozen voor mijnuren omdat de layout en werking overzichtelijk is en het programma via internet makkelijk en overal toegankelijk is. Bovendien is het programma aantrekkelijk geprijsd, aldus de heer R. Schreuder (projectmedewerker) van Ingenieursbureau Land.

Hoe is de implementatie van het programma verlopen?

Na de aanschaf hebben de werknemers enkele weken kunnen droogzwemmen, om bekend te raken met het programma. Met ingang van januari 2010 zijn we het programma daadwerkelijk gaan gebruiken.

Hoe bevalt mijnuren in het dagelijks gebruik?

Na de ‘oefen’ weken is het gebruik van het programma inmiddels routine voor ons. Het snel kunnen maken van diverse project- en medewerkeroverzichten wordt door ons als prettig ervaren. Tevens hebben alle medewerkers zelf inzicht in hun verlofsaldo.

Wat is de ervaring m.b.t. de service en support van e-dynamics ?

Middels één van onze medewerkers kunnen we vragen en opmerkingen omtrent de werking van het programma bundelen en doorgeven aan de helpdesk, waar we goede ervaringen mee hebben. Een van onze vragen was of we ook een overzicht van de gemaakte kosten per project konden krijgen. Deze mogelijkheid is recentelijk geïmplementeerd in het programma, waarbij de mogelijkheid bestaat om de kosten te benoemen en te voorzien van opmerkingen. Gestelde vragen worden snel telefonisch of per e-mail beantwoord.

EDIT: Ook Ingenieursbureau land maakt inmiddels gebruik van Yoobi