We wilden een oplossing voor de planning en realisatie van onze urenadministratie.

Meer over mijnuren Online?

Het programma is zeer eenvoudig te gebruiken. De menustructuur is overzichtelijk en het is natuurlijk overal bereikbaar. Indien er overzichten ontbraken hebben wij die aan laten maken, dit proces verloopt erg soepel.

Wie is Prime Vision?

Prime Vision is een bedrijf uit Delft dat zich internationaal bezig houdt met OCR software. OCR staat voor handschrift- en karakterherkenning, bijvoorbeeld voor postsorteermachines van KPN, het lezen van digitale handtekeningen. Papieren documenten zoals formulieren, brieven, contracten, artikelen, rapporten en handleidingen worden in een handomdraai omgezet naar bewerkbare teksten, bijvoorbeeld een Word-bestand.

Wat waren de belangrijkste redenen om voor mijnuren Online te kiezen?

“We wilden een SAAS oplossing voor de planning en realisatie van onze urenadministratie. Ook de verlofregistratie moesten we hierin kwijt kunnen” volgens de heer R. Sluiter (Finance Manager) van Prime Vision. Vooral het confronteren van de planning met de realisatie is een belangrijk punt in de keuze geweest. We hebben tijdens het traject gemerkt dat er weinig andere bedrijven zijn die een dergelijk systeem aanbieden. Prijstechnisch is de oplossing ook interessant.

Hoe is de implementatie van het programma verlopen?

De implementatie is echt prima verlopen. We zijn er een halve dag mee bezig geweest. Daarbij was het prettig dat de accountmanager zelf dit proces begeleidde en op de achtergrond was er altijd iemand te bereiken om voor extra ondersteuning.

Wat zijn de sterke punten van het programma?

Het programma is zeer eenvoudig te gebruiken. De menustructuur is overzichtelijk en het is natuurlijk overal bereikbaar.

Hoe bevalt mijnuren Online in het dagelijks gebruik?

Collega's zijn zeer enthousiast over het invullen van de realisatie. Vooral het feit dat projecten en activiteiten blijven staat in de timesheet is handig. Ook de planningstool wordt door onze projectleiders veel gebruikt. Indien er overzichten ontbraken hebben wij die aan laten maken, dit proces verloopt erg soepel. Het fijne is dat je een maatwerkoplossing creëert waar andere gebruikers ook van kunnen profiteren. Zo wordt het systeem steeds weer wat completer.

Wat is je ervaring m.b.t. de service en support van e-dynamics?

Erg goed, als je belt met een probleem wordt het echt meteen opgepakt. Deze pragmatische en constructieve werkwijze spreekt ons zeer aan.

EDIT: Primevision maakt inmiddels gebruik van de opvolger van mijnuren Online, Yoobi genaamd.